Urmărește emisiunea live


Emil Hurezeanu: Judecătorii CCR, niște repartizați în producție pe criterii politice

Jurnalistul Emil Hurezeanu a criticat, joi, la Digi 24, modul în care sunt sunt aleși magistrații Curții Constituționale, în contextul situației fără precedent, generată de urmărirea penală a judecătorului Toni Greblă.   

„În ce măsură aceşti oameni sunt recrutaţi pornind tocmai de la posibilitatea şantajării lor, e mai încărcată de pericol această ipoteză. Mai ales că aici avem de-a face cu un corp mai mult sau mai puțin aleatoriu de magistrați care nu sunt magistraţi. Mai niciunul nu vine dintr-o carieră constituţionalistă impresionantă, sunt niște repartizaţi în producţie pe criterii eminamente politice, adesea politicianiste", a declarat Emil Hurezeanu. 

DNA a dispus, joi, începerea urmăririi penale faţă de Toni Greblă, judecător CCR, fost senator PSD. El este acuzat de trafic de influență și constituirea unui grup infracțional organizat care avea scopul de a iniţia raporturi comerciale (export produse agro-alimentare) pe linia România — Federaţia Rusă, cu interpunerea Turciei, pentru eludarea deciziei de instituire de către Rusia a unui embargou unilateral asupra importului de produse agro-alimentare din Uniunea Europeană.

Toni Greblă, urmărit penal. Mircea Badea, reacție fabuloasă privind perchezițiile DNA la ferma de struți

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel