Toni Greblă, urmărit penal. Mircea Badea, reacție fabuloasă privind perchezițiile DNA la ferma de struți

Realizatorul emisiunii "În gura presei" de la Antena 3, Mircea Badea, a comentat ironic în legătură cu perchezițiile care au avut loc, joi, la ferma de struţi din localitatea Teleşti, judeţul Gorj, despre care procurorii DNA susţin că îi aparţine lui Toni Greblă. 

Mai multe echipaje ale poliţiştilor şi jandarmilor au descins, joi, la ferma de struţi din localitatea Teleşti, judeţul Gorj, despre care procurorii DNA susţin că îi aparţine lui Toni Greblă, judecător CCR, urmărit penal pentru mai multe fapte, printre care şi trafic de influenţă.

"Nu e o fermă de struți, e o gospodărie țărănească în care sunt și vreo șapte struți. Nu încasez niciun ban acolo, în primul rând nu este a mea. La șapte struți, te costă mai mult întreținerea decât venitul", a declarat, joi, Toni Greblă, jurnaliștilor prezenți în fața sediului DNA.

Legat de acest subiect, Mircea Badea a comentat pe Facebook.

"Iata primele efecte ale declararii ca neconstitutionale ale legilor Big Brother: departamentul penal al SRI, adica DNA, actioneaza impotriva unui judecator CCR.

Perchezitiile la ferma de struti sunt foarte amuzante. Probabil procurorii fac acum eforturi sa le scoata capetele din nisip", a scris Mircea Badea pe contul său de socializare.

DNA a dispus, joi, începerea urmăririi penale faţă de Toni Greblă, judecător CCR, fost senator PSD. Procurorii DNA susțin că, împreună cu alte persoane, Toni Greblă a constituit un grup infracţional organizat cu scopul de a iniţia raporturi comerciale (export produse agro-alimentare) pe linia România — Federaţia Rusă, cu interpunerea Turciei, pentru eludarea deciziei de instituire de către Rusia a unui embargou unilateral asupra importului de produse agro-alimentare din Uniunea Europeană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel