Hunor: Orban ori are o ţintă greşită, ori nu are curaj

Kelemen Hunor FOTO AGERPRES
Kelemen Hunor FOTO AGERPRES

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a reacţionat la declaraţia de sâmbătă a liderului liberal, Ludovic Orban, afirmând că acesta ori face o eroare strategică fundamentală, ori nu are curaj să lupte cu adevăraţii competitori politici şi i-a transmis că este bine să lase loc de 'bună ziua'.

Ludovic Orban a spus la Cluj că aşteaptă ca UDMR, ca partid membru al Partidului Popular European, din care fac parte şi liberalii, să revină la o strategie conformă cu familia politică din care face parte.

În replică, Kelemen a precizat, duminică, pentru Agerpres, că declaraţia lui Ludovic Orban l-a luat prin surprindere şi o consideră inutilă. „Am rămas uşor perplex după ce am citit această declaraţie, din punctul meu de vedere inutilă. Nu văd raţiunea unei astfel de declaraţii. Şi vă spun şi de ce. Noi nu suntem competitori electorali. Noi am fi şi suntem interesaţi să avem un grup în Parlamentul European, în interiorul grupului politic PPE, cât mai puternic, să întărim şi noi, cum putem - şi ei, şi noi - cu contribuţia noastră, şi nu suntem competitori pe piaţa politică internă. Eu am impresia că Orban ori are o ţintă greşită, ori nu are curaj să lupte cu ţinta adevărată şi cu adversarii adevăraţi, competitorii adevăraţi ai PNL, adică USR, PLUS, PSD şi alţii. Deci, am impresia că ori are o eroare strategică fundamentală, ori lipsă de curaj, pe de o parte', a afirmat Kelemen Hunor.

Kelemen Hunor a ţinut să puncteze faptul că, în opinia sa, Ludovic Orban are informaţii eronate legate de felul în care votează parlamentarii Uniunii şi i-a recomandat acestuia să lase loc de 'bună ziua', fiindcă peste câteva luni, la o viitoare moţiune de cenzură, va cere sprijinul UDMR.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel