HP, noua gamă Premium

HP
HP

HP a lansat noua gamă Premium de laptopuri, desktopuri şi monitoare, adaptate oricărui mediu de lucru.

„Ultimele modele din gamele HP Elite şi HP ENVY beneficiază de un design impresionant, performanțe de top şi versatilitate maximă, fiind concepute să asigure o conexiune sigură, oriunde şi oricând. Noua gamă Premium include elemente ce răspund cerințelor specifice stilului personal și nevoilor profesionale ale fiecărui utilizator din forța de muncă modernă.

Angajații au așteptări diferite de la dispozitivele lor, în funcție de modul în care lucrează și trăiesc. Seria HP Elite 1000 este soluția ideală pentru cei ce își doresc design elegant și durabilitate, securitate de top și instrumente de colaborare, adaptate unor activități ce continuă și în afara programului de lucru.

Noile dispozitive HP Elite 1000 fac parte dintre cele mai sigure și mai ușor de administrat PC-uri din lume și includ o gamă completă de soluții, inclusiv HP Endpoint Security Controller, HP Sure Start Gen4 și HP Sure Run, anunțat la începutul acestui an. Noul HP EliteBook x360 1030 este primul dispozitiv care oferă opțiunea HP Sure Recover cu Embedded Reimaging. Această opțiune stochează imaginea sistemului software în memoria încorporată, asigurând recuperarea datelor, chiar dacă hard disk-ul este șters și nu este disponibilă o conexiune la rețea” se arată într-un comunicat HP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel