Hossu Longin, mirată că Pralong, fan Băsescu, a primit o medalie de la Regele Mihai

115-sinaia-12mai'13
115-sinaia-12mai'13

Lucia Hossu Longin și Sandra Pralong s-au numărat printre personalitățile distinse cu medalii, de către Regele Mihai, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Peleș, duminică.

[caption id="attachment_317129" align="alignleft" width="310"] Sursa foto: www.princeradublog.ro[/caption]

Lucia Hossu Longin a declarat pentru DeCe News că a fost extrem de emoționată. ”Fac parte dintr-o generație pentru care Regele a fost simbol și speranță. Simbol, ca opozant anticomunist și antisovietic, speranță pentru revenirea noastră în Europa. Familia mea avea pe perete portretul lui Maniu și al Regelui Mihai. Am înțeles că am primit acest semn de recunoaștere pentru Memorialul Durerii”.

Întrebată dacă nu a fost mirată că și Sandra Pralong a primit o medalie regală, dna Lucia Hossu Longin a replicat: ”Am fost foarte mirată, dar nu pot comenta o decizie regală. De ce am fost mirată? O știu fan Băsescu. Am întrebat de ce a primit medalia, cum se împacă acest lucru cu sprijinirea unui om care l-a ofensat pe Rege? Mi s-a spus că a avut multe acțiuni civice și în favoarea Regalității. Oi fi eu de vină, că nu știu multe. La TVR, doamna Pralong a fost prezentată, pe burtieră, drept scriitoare. Dacă n-am știut că e scriitoare, n-am știut nici că a avut numeroase acțiuni civice în favoarea regalității”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel