Horoscop, vineri, 28 iunie 2019

Săgetătorul, în această zi, poate fi salvat de o idee sau un proiect neobișnuit
Săgetătorul, în această zi, poate fi salvat de o idee sau un proiect neobișnuit

Horoscop. Scorpionii nu trebuie să judece pe nimeni după haină. Orice tentativă de a-ţi face prieteni noi analizându-i după prestigiu va fi sortită eşecului, iar nativii din Vărsător, în această zi poate aduce un cadou frumos.

Balanţă

E posibil ca cineva apropiat să se închidă în faţa ta şi asta să îţi producă o emoţie puternică, să simţi cum depresia îţi dă târcoale. Ai putea să primeşti veşti neplăcute şi să nu găseşti suport la oamenii apropiaţi. Nu ai voie însă să te descurajezi dacă ai programate discuţii esenţiale privind viitorul tău profesional sau o prezentare a ultimelor tale idei de afaceri.

Scorpion

Nu judeca astăzi pe nimeni după haină. Orice tentativă de a-ţi face prieteni noi analizându-i după prestigiu va fi sortită eşecului. Nu cere celor apropiaţi să te adore, să te asculte necondiţionat şi să îţi îndeplinească orice capriciu. Există riscul ca o astfel de atitudine să provoace conflicte majore, ceea ce te-ar putea arunca direct în braţele singurătăţii.

Săgetător

Săgetătorul, în această zi, poate fi salvat de o idee sau un proiect neobișnuit. Cel mai probabil, vorbim despre un alt mod de a câștiga bani rapid și ușor. Riscul este acceptabil doar dacă nu contravine legii și nu impune un conflict cu propria conștiință. Seara, nu ar fi rău să acordați o atenție specială membrilor de familie mai în vârstă, prin organizarea unui eveniment în familie.

Capricorn

Capricornul are toate șansele să-şi petreacă această zi ca pe o victorie atât pe plan profesional cât și personal. Singura condiție pentru realizarea tuturor celor de mai sus este suprasolicitarea. Nu vă îndoiți nici pentru un minut că sunteți mai puternici, mai buni, mai vrednici decât toți ceilalți. Seara este recomandată pentru a petrece timpul liber în natură.

Vărsător

Vărsătorul în această zi poate aduce un cadou frumos. Este posibil să vorbim despre un cadou valoros, cum ar fi bijuterii, mașini, antichități, bunuri imobiliare. De asemenea, cineva va putea să înceapă o poveste de dragoste incredibil de frumoasă sau să întoarcă dragostea unui fost partener într-o relație. Pasiunea în cuplul este reanimată dintr-un motiv neaşteptat.

Pești

Peştii astăzi pot simţi o mica tulburare, comparând progresul lor cu realizarile altcuiva. Dacă se efectuează astfel de comparații, crește probabilitatea unei căderi nervoase sau apariţia depresiei. În timpul zilei, nu una, ci mai multe șanse de succes pot apărea simultan. Principalul lucru este să acționezi. Nu sunt binevenite experimente în dragoste, căutarea unui stil nou sau restricții severe în dietă.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel