Horoscop, marți, 25 iunie 2019

Horoscop
Horoscop

Horoscop. Pentru Săgetători este ziua în care se vor confrunta cu o mare problemă, iar nativii din Pești sunt săgetați de Cupidon, atunci când se așteaptă mai puțin.

Balanţă

Astăzi ai numeroase idei neobişnuite şi ar fi important pentru tine să le pui în aplicare. Atenţie, însă, nu le discuta cu oameni lipsiţi de imaginaţie pentru că aceştia vor avea tendinţa să te tragă înapoi. Este important să-ţi vezi de treaba ta şi să rămâi pe drumul tău, pentru a te bucura de un succes deplin. În cazul în care te amărăşti sau te apucă nostalgia, combate momentul cu ajutorul unui film bun de comedie. Amuză-te cât poţi de mult.

Scorpion

Este o zi a surprizelor pentru tine. Culmea, s-ar putea să ai parte de clipe plăcute din partea unor oameni cu care ai avut relaţii reci până acum. Fiind un început de săptămână, poate este momentul să ai parte de o nouă aventură, respectiv să-ţi cauţi un job nou, să te implici într-un proiect nou sau, de ce nu, să te bucuri de o relaţie amoroasă. Pe plan financiar, stai liniştit. Nu te bucuri de un anume succes, dar nici nu se întrezăresc probleme serioase.

Vezi si: EXCLUSIV O zodie are discuții aprinse cu partenerul. Ce urmează să se întâmple

Săgetător

Pentru tine este ziua în care te vei confrunta cu o mare problemă. Ori partenerul de viaţă te înşeală, ori la muncă ai o dispută cu un coleg invidios pe succesul său. Înainte de a te implica într-o confruntare, caută să ai cât mai multe informaţii despre episodul respectiv. S-ar putea să te simţi trădat, dar s-ar putea şi ca aparenţele să te pună aiurea în dificultate. Poate ar fi mai bine să respiri adânc şi să te bucuri de o şedinţă de shopping.

Capricorn

Nu este momentul potrivit pentru a te apuca să faci investiţii importante. Chiar dacă prietenii trag de tine pentru a-ţi valorifica banii, caută să te menţii la distanţă de ei, indiferent dacă le rănești sau nu sentimentele. Ai grijă când eşti la volan sau când lucrezi cu aparate electrice. Un accident se poate întâmpla oricând. Spre seara, ghinionul pleacă din zona ta de influenţă şi poţi să stai mai liniştit. Dar nu uita că important este să previi.

Vărsător

Vești bune cu privire la bani pentru Vărsători. Vor pune mâna pe o sumă frumușică și, cu toate că nu e o avere, îi va ajuta mult pe final de lună. Ba chiar mai rămân și pentru unele obiecte pe care și le doreau de ceva timp. Seara va aduce momente romantice alături de persoana iubită și o discuție care se va lăsa cu hohote de râs, numai bună pentru reîncărcarea bateriilor.

Pești

Peștii sunt săgetați de Cupidon, atunci când se așteaptă mai puțin. O simplă discuție cu o persoană pe care nu au mai văzut-o niciodată și un schimb de priviri mai mult decât intens se lasă cu promisiunea că, într-o zi, o plimbare împreună n-ar fi o idee tocmai rea. Din acel moment, timpul capătă o altă semnificație pentru nativii din zodia Pești. Totuși, ar fi bine să mai aștepte puțin, înainte de a face un prim pas.

Citește mai multe pe observator.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel