EXCLUSIV  Horoscop Gemeni 2024. Daniela Simulescu: A doua parte a anului poate fi minunată, dar depinde numai de voi /video

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a prezentat horoscopul pentru anul 2024 în cazul nativilor și ascendenților în Gemeni.

„La Gemeni sau cei cu ascendentul în Gemeni avem de discutat. Saturn rămâne în Casa a zecea pe întreaga durată a anului. Ceea ce înseamnă că veți avea multe provocări de ordin profesional. Voi veți avea impresia că nu evoluați, că nu se întâmplă nimic, că nu sunteți apreciați și vă veți lovi de niște limite, apar frustrări, dar adevărul este că veți crește foarte mult. Foarte mult! Ce nu intră în aria profesională nu are să fie, deci nu vă stresați suplimentar. În prima parte a anului trebuie să rețineți că aveți Casa a douăsprezecea cu Jupiter și Uranus. Acestea două se vor întâlni, iată, și în aprilie.

Prima parte a anului este pentru curățenie, la propriu și la figurat. Analizați relațiile care nu-și mai au rostul, sănătatea trebuie privită din toate punctele de vedere - fizic, mental și profesional. Trebuie să faceți pace cu trecutul. Cu cât faceți o curățenie mai serioasă, cu atât din luna mai veți culege roadele. În luna mai, Jupiter va intra în semnul vostru și va rămâne acolo aproximativ un an. Cu alte cuvinte, cu cât sunteți mai cuminți și faceți o curățenie, cu atât darurile sunt mai mari. Jupiter are acest obicei de a înflori și de a amplifica ce este mai bun și ce este mai rău. Dacă vă simțiți cu musca pe căciulă, cum se spune, faceți tot posibilul ca în primele luni ale anului să nu mai fiți așa, pentru ca din iunie încolo să fiți pregătiți ră răsară soarele.

În 2024 ați face foarte bine să vedeți altfel relația de cuplu. Jupiter este guvernator în Casa a șaptea, se va întâlni cu Uranus, iar pentru mulți, în prima parte a anului, pot apărea schimbări radicale din acest punct de vedere. Unii puteți întâlni parteneri acolo unde nu v-ați gândit, alții puteți pleca într-o călătorie și să cunoașteți pe cineva acolo, alții puteți descoperi că relația în care vă aflați de câțiva ani nu este cea care vă ajută, iar alții vă veți da seama că, dacă nu faceți ceva, relația nu are cum să se îmbunătățească. Deci în prima parte a anului aveți mult de muncă, atât din punct de vedere profesional, cât și din punct de vedere relațional.

La finalul lui 2024 veți avea așa un moment în care să vă gândiți „ce am făcut cu viața mea și unde mă duc de acum încolo?”. Atenție, indiferent de vârsta pe care o aveți, că puteți să fiți la pensie și s-ar putea să aveți surprize gândindu-vă cât ați crescut și cât ați evoluat. E un an bun pentru reconversie. Deci, dragii mei Gemeni, a doua  parte a anului poate fi minunată, dar depinde numai de voi”, a precizat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel