EXCLUSIV  Horoscop 5 august. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Căutați și partea asta, care să vă intrige

Pexels / Horoscop 5 august
Pexels / Horoscop 5 august

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ       

Dacă vi se dă ceva la locul de muncă, un proiect, țineți-vă de ăla. Nu încercați să fugiți, nu încercați să vă gândiți unde plecați în vacanță, încercați să fiți cât mai concentrați. Aveți planetele acelea în casa a XII-a și fuga de muncă, dorința de a mai delega sau incapacitatea de a mai renunța...astăzi vedeți-vă de proiect. 

Horoscop SCORPION       

Câteodată e mai bine să lucrezi în echipă. Cum aveți voi planetele zilele acestea, e mai bine să lucrați în echipă. Fiecare aveți delegată o părticică dintr-un proiect și vă sunați, vorbiți. Dacă astăzi faceți parte dintr-o echipă și vă ajutați coechipierii vă veți simți mult mai bine. 

Horoscop SĂGETĂTOR      

Nu trebuie să aveți dreptate la serviciu, nu vă cere nimeni să aveți dreptate. Astăzi trebuie doar să aveți încredere în voi. De cum vă îmbrăcați, de cum ieșiți în lume, cu cât vă duceți mai încrezători, cu atât o să vă simțiți mai bine. 

Vezi și: Horoscop 5 august: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Probleme cu banii pentru o zodie. Aveți grijă! 

Horoscop CAPRICORN       

E o zi, în care, din perspectiva mea ați putea ieși să vă plimbați, să mergeți la un local, la un restaurant. Aveți nevoie de o plimbare, dar de o plimbare care să implice și altceva. 

Horoscop VĂRSĂTOR     

Treaba stă în felul următor la voi, cu banii grijă mare, cu negocierile la fel. S-ar putea să nu primiți banii pe care voi îi cereți sau pe care voi credeți că îi meritați. Dar asta nu înseamnă că nu se pot întâmpla lucrurile. Căutați și partea asta, care să vă intrige. 

Horoscop PEȘTI   

Muncă, muncă și iar muncă, greșeli, probleme de soluționat, dar din fericire, pentru că aveți mai multe planete în acea zonă, cu cât vorbiți, cu cât întrebați, cu atât o să se rezolve mai repede situația. Dar pentru asta trebuie să puneți întrebări și să spuneți ce s-a întâmplat și să fiți cât mai onești. 

                                                                                                                                         

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel