EXCLUSIV  Horoscop 30 iunie. Zi importantă din punct de vedere profesional pentru o zodie. Simulescu: Să te implici foarte mult

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

E o zi importantă din punct de vedere profesional pentru nativii unei zodii. 

"E o zi importantă din punct de vedere profesional. Eu acolo te-aş ruga să te implici foarte mult şi să încerci să îi susţii pe cei care, deşi nu sunt cei mai populari, au dreptate. Astăzi evită să-ţi dai tu cu părerea, evită să spui tu cine consideri că are dreptate. Pur şi simplu stai, uită-te în jurul tău şi o să vezi tot felul de părţi care încearcă să se convingă una pe alta şi tu să te gândeşti: cine e de viitor aici, cine mă poate ajuta?

Chiar să fii puţin oportunist cum se zice. Astăzi e o zi în care ai face bine să fii oportunist, să alegi o situaţie astfel încât să-ţi fie ţie bine pe viitor. Şi s-ar putea să o alegi pe cea cu dreptate, chiar dacă la început nu pare", le transmite astrologul DC News Daniela Simulescu Gemenilor sau celor cu ascendentul în Gemeni.

Horoscop, miercuri, 30 iunie 2021

Berbec

Nu este de ajuns să spui ce vrei. Va trebui să depui mai multe eforturi, nu doar să aștepți să îți cadă totul din cer.

Taur

Comportamentul partenerului poate fi straniu, dar asta nu înseamnă că ești vinovat de ceva anume. Poate are o zi mai proastă.

Gemeni

La capitolul comunicare stai bine, însă atunci când este vorba de trece la acțiune, ești puțin deficitar.

Rac

Sfaturile pe care le primești de la persoanele mai în vârstă sau cu mai multă experiență în domeniul în care activezi sunt destul de importante.

Leu

La serviciu nu ești sigur de nimic. Partenerul va deveni foarte tăcut. Iar tu ai așa mare nevoie de atenție, afecțiune și validare.

Fecioară

Oriunde ai fi, la serviciu sau în vacanță, preocuparea ta principală va fi aceea de te ascunde, de  a sta departe de ochii lumii.

Balanță

Dacă te vei baza prea mult pe prieteni, s-ar putea să rămâi puțin dezamăgit mai ales dacă la mijloc este vorba și de bani.

Scorpion

S-ar putea să devii mediator, cel care calmează crizele, mai ales la serviciu. Colegii au nevoie de o cineva care să își asume deciziile grele.

Săgetător

Astăzi chiar nu ai chef de plângerile și regretele apropiaților. Îți dorești să porți discuții interesante cu oameni maturi.

Capricorn

Fă tot posibilul să eviți împrumuturile! Sigur vei găsi tu câteva scuze astfel încât să nu dai bani nimănui, nici măcar apropiaților. 

Vărsător

Poate fi una dintre acele zile în care încăpățânarea partenerului îți dă mari bătăi de cap. Dar tot acesta găsește si soluția la probleme.

Pești

În prima parte a zilei, vei fi destul de sensibil, mai ales la replicile ironice ale colegilor de serviciu. Spre seară îți vei recăpăta echilibrul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel