EXCLUSIV  HOROSCOP 23-29 martie 2020. Regândirea planurilor pentru o zodie. Astrolog DCNews: "Nu e o tragedie"

HOROSCOP 23-29 martie 2020. Daniela Simulescu, astrolog DCNews, a oferit previziunile astrale pentru săptămâna 23-29 martie. Una dintre zodii trebuie să se gândească bine la planurile de viitor.

HOROSCOP 23-29 martie 2020 Pentru una dintre zodii, care a trecut prin neliniști din cauza planetelor în Pești, a sosit Soarele în semn, iar Luna Nouă din 24 martie o va ajuta să-și recapete suflul. "Începeți să vă recâștigați o energie, un impuls. S-ar putea să fie niște gânduri care nu vă dau pace și care s-ar putea să nu vă lase să acționați, iar cu tot ce se va întâmpla în perioada aceasta, lucrurile s-ar putea amplifica, dar nu e o tragedie", le spune astrologul DC News nativilor Berbec.

HOROSCOP 23-29 martie 2020. "Chiar dacă sunteți oameni de acțiune, să ieșiți, să faceți sport, acest Saturn intrat în Vărsător s-ar putea să vă limiteze, să vă mai țină acasă și să vă gândiți la planurile de viitor. Deși inițial nu o să vă convină, acest Saturn vine să vă arate că aceste planuri au fost făcute pe o bază mai nesigură. Pe plan personal, voi nu veți avea energie pentru cealaltă persoană, dar măcar ascultați-o și fiți acolo alături de ea", a completat astrologul Daniela Simulescu.

Vezi aici previziunile pentru fiecare zodie în parte:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel