EXCLUSIV  Horoscop 19 ianuarie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Vești bune la serviciu pentru o zodie. Vei culege roadele muncii tale!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

În cadrul horoscopului săptămânal, 17-23 ianuarie 2022, astrologul Daniela Simulescu a subliniat că ”fără îndoială, unul dintre cele mai marcante evenimente ale primei luni din 2022, este Luna Plină din Rac de pe 18 ianuarie. Nu vom avea de-a face cu o Lună Plină simplă deoarece Soarele va fi conjunct cu Pluto. Deci mulți oameni vor fi puși în fața unui ultimatum.

Lui Pluto nu îi plac jumătățile de măsură și preferă să dărâme ceva de care tragi cu dinții deși nu îți face bine. Dacă nu te predai singur, riști să te trezești cu o criză intensă, potrivit astrosens.ro. Emoțiile noastre vor fi haotice și vom lua totul într-un mod prea personal. Vor exista factori declanșatori la orice pas în jurul nostru. Mai ales în cadrul familiei sau la serviciu. 

BERBEC

Gandește-te, în ultima lună, ce s-a întâmplat din punct de vedere profesional sau social. Dacă ţi-ai depăşit limitele, dacă undeva ai îndrăznit mai mult, dacă ai fost serios. Vei culege roadele.

TAUR

Gândeşte-te la filozofia de viaţă, dacă de o lună încoace ai observat în jurul tău anumite schimbări care au "dat aşa cu săpăliga" la ceea ce credeai tu că este sigur, de lungă durată, că nu se poate schimba niciodată. Dacă au apărut "crăpături", este clar că trebuie să te pregătești. Dacă nu vei fi mai flexibil, profesional nu te vei bucura la fel de mult.

GEMENI

Nu prea ai avut acces la tine, cu adevărat, în ultima lună. Nu ai ştiut să îţi dai nici formă, nici fond. Ai fost aşa foarte interiorizat, fricos, vulnerabil, nesigur şi dornic să îi îndepărtezi pe toţi, să stai în cochilia ta să vezi ce se întâmplă. De mâine încolo, îţi vei recâștiga puţin încrderea în propriile forţe.

RAC

În ultima lună, au fost foarte multe evenimente care te-au pus în contact atât cu persoane dragi, cunoscute, cât şi cu persoane necunoscute. Gandeș-te ce ai învăţat tu, în ultima lună, din raportarea la ceilalţi.

LEU

Cam cât de cuminte ai fost la locul de muncă, în ultima lună? Cam cât de bine ţi-ai organizat rutina sau te-ai ţinut de ea? Cam cât ai plecat capul, în ultima lună? Dacă au fost momente din astea şi te-au enervat la culme, cu siguranţă ai învăţat ceva de acolo. 

FECIOARĂ 

Cât de mult te-ai bucurat în ultima lună? Vei munci mult! Fă, astăzi, ceva care să îţi facă sufletul să salte de bucurie. Depinde de tine, nu de alţii!

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel