EXCLUSIV  HOROSCOP 17 septembrie Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Reproșuri și șantaj emoțional

foto Pixabay/ Horoscop 17 septembrie
foto Pixabay/ Horoscop 17 septembrie

HOROSCOP 17 septembrie. Află ce aduce careul Venus- Saturn pentru fiecare zodie. 

Astrologul Astrosens, Daniela Simulescu, vă aduce horoscopul zilei la DCNews și DCNewsTV. Astăzi avem careu Venus- Saturn și, în continuare, un trigon între Soare și Pluto. Careul Venus - Saturn vine cu blocaje și frustrări. Recomandarea astrologului e să nu vă îndoiți foarte mult de voi. ”Vom da vina pe ceilalți” subliniază astrologul Daniela Simulescu. Totuși, careul Venus - Saturn ne poate ajuta să ne îmbunătățim după ce acceptăm că ne-am pus în situațiile care ne provoacă frustrări. Există și riscul unor cheltuieli pentru aparență, dar și pentru a brava. 

HOROSCOP 17 septembrie: 

BERBEC

Ești primul sau printre cei mai afectați de careul Venus - Saturn. S-ar putea să cheltui mult ca să impresionezi, dar și să te comporți precum o victimă în relație. Reproșuri, arunci vina ușor pe ceilalți. Careul, dacă nu e ținut sub control, explodează. 

TAUR 

Nu e bun nici pentru tine careul Venus- Saturn. Orice inițiativă în relație poate fi blocată. Relația în care te afli e pusă la teste și încercări. Aveți grijă să nu aveți încercări de la oameni cu autoritate din viața voastră personală, să nu vă pună într-o postură neplăcută. 

GEMENI 

Pe zona profesională, aș avea grijă, aș învăța să jonglez altfel cu colegii astăzi, să le arăt că sunt acolo. Pot apărea greșeli, erori, reproșuri și acuzații, în caz contrar. Nimeni nu o să vrea să-și asume vina. 

RAC

Discuțiile cu copiii s-ar putea să nu-ți convină și interacțiunea cu ei să-ți dăuneze. Ai face bine să nu tragi de copii zilele acestea. Va fi mult mai amar pentru tine dacă vei continua în acest fel. Pentru cei care nu au copii, Venus în casa a cincea aduce probleme de neîncredere în propria persoană, te simți limitat. 

LEU

Ai vrea ca oamenii dragi, familia să-ți facă pe placă și nu o să-ți facă sau vei avea de luptat. S-ar putea să te victimizezi astăzi. Te blochezi pe dinăuntru, dar dacă alegi să analizezi totul într-un mod matur, nu vei considera blocajele atât de mari din partea celorlalți, nimeni nu te face să fii nefericit doar tu, singurel. 

FECIOARĂ 

Vă veți pricepe la cuvinte și veți răni pe ceilalți atât de ușor zilele acestea. Totul vine pe fondul unei dorințe de a vă grăbi. Graba strică treaba. O vorbă spusă la impuls zilele acestea va durea mai mult. Pe de altă parte, și voi sunteți foarte buni la șantaj emoțional. 

Vezi horoscopul complet în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel