Horia Brenciu, supărare mare în Piața Constituției

Horia Brenciu a fost scos din sărite în timpul concertului pe care l-a susținut, vineri, în Piața Constituției. El a întrerupt cântarea și s-a certat cu un membru al echipei. Brenciu a cântat împreună cu HB Orchestra la evenimentul de lansare a noului Opel Insignia, în fața unei mulțimi de 5000 de oameni.

În timp ce interpreta cunoscuta melodie “Lucruri simple “, Brenciu a întrerupt concertul și s-a certat cu luminiștii. El a strigat ”Stop! Ce-i asta? Cel de la lumini să plece! Du-te acasă, îmi strici momentul”. Horia își dorea ca atmosfera să fie una melancolică, la fel ca melodia. Cei de la lumini au reușit să îl enerveze, aprinzând toate reflectoarele de pe scenă,  și făcând flash-uri.  La reluarea cântecului, luminiștii au greșit din nou. A urmat un moment de suspans, când Horia a părăsit scena, întrerupând concertul. Chemat înapoi de către public, Brenciu a dus spectacolul până la capăt.

În Piața Constituției a fost lansat noul Opel Insignia. Sâmbătă, începând cu ora 10:00, acesta poate fi testat gratuit. Dacă un amator de Opel vine cu încă 9 prieteni la eveniment, toți câștigă bilete la film.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel