Horia Brenciu, copleșit: Am trecut și eu în familia mea

Horia Brenciu se lasă copleșit de emoții în cea de-a șasea ediție a show-ului, difuzată marți, de la ora 20.00, la Antena 1. Un tânăr rapper reușește să-l sensibilizeze profund cu versurile piesei sale, compoziție proprie. 

Leonard Pârvu vine din Plopeni, județul Prahova, și spune că pentru el prezența la X Factor este un pas foarte important.
"Am venit aici ca să transmit un mesaj. Am venit cu o piesă compusă de mine despre copiii cu dizabilități. Sora mea este unul dintre ei", mărturisește Leonard.

După ce îi aude piesa, Horia Brenciu este atât de impresionat încât îl roagă să mai cânte o dată unul dintre versuri: "Eu am o singură rugăminte la tine și vreau să mai aud încă o dată acel vers, care mie mi se pare cel mai frumos auzit vreodată pe scena X Factor. Te rog să repeți versul cu picioarele goale."

Așadar, Leonard îi îndeplinește dorința și repetă: "Pentru un om cu picioarele goale fericirea este o pereche de sandale, iar pentru cel olog, se știe, să meargă și desculț ar fi o bucurie!"

Horia Brenciu consideră că Leonard a avut un moment de geniu în momentul în care a scris piesa, care lui personal i-a trezit amintiri: "A atras atenția asupra unui lucru prin care am trecut și eu în familia mea. El a fost un fel de 'băi, stați că mai avem și noi probleme. Mai uitați-vă din când în când și către noi!'"

Cum va reacționa juratul după momentul lui Leonard Pârvu de pe scena X Factor, dar și ce decizii vor lua colegii acestuia de la pupitrul show-ului, telespectatorii vor afla marți seara, de la ora 20.00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel