Hillerin: Ghiciți ce parlamentar e? N-ați ghicit, nu? Vă spun eu

Patrick Andre de Hillerin îl atacă, printr-o postare pe Facebook, pe liberalul Florin Cîţu. Hillerin îl acuză pe Cîţu de răspândirea ştirilor false cu privire la legislaţia împotriva spălării de bani. 

"Rise Project publică un început de anchetă despre societățile cu acțiuni la purtător. Genul anchetelor care nu pot dovedi nimic, dar se străduie. E bine, oricum. Dar, ce să vezi? Acum un an, România trebuia să-și aducă la zi legislația anti-spălare de bani, conform unei directive UE.

Aducerea la zi a legislației împotriva spălării banilor prevedea, printre altele, și eliminarea firmelor cu acțiuni la purtător. Interzicerea lor pe teritoriul UE. Ghiciți ce parlamentar, al cărui partid, a început să răspândească fake news despre această modificare legislativă, punând-o la zid. N-ați ghicit, nu? Vă spun eu: Florin Cîțu, de la PNL. Deci, de ce azi firmele cu acțiuni la purtător încă există? Pentru că Florin Cîțu", a scris Patrick Andre de Hillerin pe pagina sa de Facebook. 

În septembrie 2018, Senatul a adoptat legea care implementează în ţara noastră Directiva Europeană 2015/849 privind combaterea spălării banilor şi a finanţării terorismului. Cu toate astea, senatorii au eliminat chiar articolul pentru care CE a dat România în judecată, adică cel care făcea referire la persoanele expuse politic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel