Hillary Clinton, revanșa cu Trump. Anunț misterios înainte de prezidenţialele din SUA

Hillary Clinton a vorbit despre alegerile prezidențiale de anul viitor din SUA.

Hillary Clinton a pierdut alegerile în 2016 în fața lui Donald Trump, contrar tuturor sondajelor și așteptărilor. Candidata democrată nu pare nici acum împăcată cu gândul înfrângerii și nu ascunde faptul că ar putea candidat din nou la alegerile de anul viitor. Clinton spune că e supusă unor presiuni mari din partea oamenilor care își doresc ca ea să candideze din nou și să îl înfrângă pe Trump.

Într-un interviu acordat BBC, Clinton continuă să nască speculații cu privire la intrarea în cursa alegerilor primare din cadrul Partidului Democrat, alegeri care vor decide candidatul democrat care va da piept cu Donald Trump.

Fostul Secretar de Stat a precizat că nu exclude să se alăture acestei curse. „Niciodată să nu spui niciodată”, a afirmat Hillary Clinton, informează și Fox News. „Cu siguranță vă voi anunța. Însă sunt supusă unei presiuni enorme din partea multor, multor persoane care îmi cer să iau în considerare o nouă candidatură”, a adăugat Clinton. Fosta candidată în cursa pentru Casa Albă a subliniat însă că o nouă candidatură nu face parte din planurile sale.

Clinton și-a mai încercat de două ori norocul în cursa pentru Biroul Oval. Fără succes însă. În 2008 ea a pierdut cursa internă în cadrul Partidului Democrat în fața lui Barack Obama, iar în 2016 a fost învinsă de Donald Trump.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel