Hans Klemm nu îl cunoaște pe noul ambasador, nominalizat de Trump

Bogdan Cotigă / 25 iul 2018 / 18:40 Salveaza PDF Comentarii

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm, a afirmat, miercuri, la Alba Iulia, că nu-l cunoaşte pe Adrian Zuckerman, cel despre care preşedintele Donald Trump şi-a anunţat intenţia de a-l nominaliza ca ambasador în România.

Întrebat de jurnalişti dacă îl ştie pe posibilul viitor ambasador în România, Hans Klemm a spus simplu că nu-l cunoaște. Hans Klemm a mai spus că deocamdată nu i s-a terminat mandatul şi nici nu ştie când anume i se va termina acesta. 'Depinde de Senatul Statelor Unite', a declarat Klemm.

El a adăugat că după ce preşedintele SUA va face nominalizarea şi viitorul ambasador va fi confirmat de către Senat, atunci se va gândi, alături de soţia sa, ce vor face în viitor. Preşedintele Donald Trump şi-a anunţat marţi, într-un comunicat postat pe site-ul Casei Albe, intenţia de a-l nominaliza ca ambasador al Statelor Unite în România pe Adrian Zuckerman, din New Jersey. Potrivit comunicatului citat, Zuckerman a emigrat în Statele Unite din România la vârsta de 10 ani şi vorbeşte fluent româna. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25