Haine inteligente, tehnologia din viitor. Ce vor lansa cei de la Apple

Cei de la Apple s-ar putea să introducă pe piață haine inteligente.

După revoluția gadgeturilor inteligente precum brățările și ceasurile care au devenit un plus în utilizarea telefoanelor de zi cu zi, următorul pas ar putea fi către îmbrăcămintea inteligentă, un subiect despre care se vorbește de ceva vreme, însă până acum nu au apărut mari progrese comerciale, informează playtech.ro.

Cei de la Google deja și-au arătat interesul în domeniul hainelor inteligente, însă gigantul ar putea să nu fie singur în acest domeniu. Recent, un brevet descoperit de către Patently Apple ne arată că și creatorii iPhone-ului ar putea fi interesați de conceptul hainelor inteligente. Conform brevetului, avem de-a face cu un material textil sau o haină care poate deveni și o carcasă externă pentru dispozitive electronice.

Cum va arăta noua tehnologie 

Aici vorbim despre un fel de carcasă pentru dispozitive care poate fi integrată și într-un portofel, o mânecă, un buzunar, o pălărie, o curea sau chiar în pernele pe care le pui pe canapea.

Tehnologia pare să fie aplicabilă pentru tot felul de materiale textile. Există, de asemenea, o posibilitate ca în viitor să te poți așeza pe canapea și să primești diverse statistici, cum ar fi greutatea corporală, temperatura corpului sau timpul petrecut în șezut.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel