”Guvernul de aşa-zişi tehnocraţi nu doreşte să greşească şi ca atare nu face absolut nimic”

Copreşedintele ALDE Daniel Constantin a declarat joi la Târgovişte că guvernul condus de Dacian Cioloş, ”de aşa-zişi tehnocraţi”, nu doreşte să greşească cu nimic, nu îşi doreşte niciun fel de discuţie negativă în jurul miniştrilor şi ”ca atare nu face absolut nimic”.

”În luna mai, din păcate, cantitatea de precipitaţii nu se anunţă a fi generoasă, atunci când culturile de toamnă au nevoie de apă. Din păcate, pe proiectul de irigaţii nu s-a mişcat nimic. Am avut o luptă la nivelul Parlamentului, să trecem Legea irigaţiilor. Aceasta a trecut atunci doar cu un vot împotrivă, în rest toţi deputaţii au votat pentru acel proiect, pentru că era primul proiect viabil care oferea garanţia fermierilor că un miliard de euro va intra în reabilitarea infrastructurii de irigaţii, Din păcate, acest guvern nu a mişcat până astăzi nici măcar, cum să spun, un ac în acel domeniu”, a afirmat Daniel Constantin.

El a adăugat că nu s-au realizat studii de fezabilitate şi nu s-au elaborat documentele premergătoare pentru a se începe licitaţiile. ”Dincolo de faptul că nu sunt bani, nu s-a stabilit strategia, nici măcar nu e în dezbatere publică, nu s-au făcut studii de fezabilitate, nu s-au făcut documentele premergătoare pentru a se începe licitaţiile şi, după aceea, a se reface infrastructura principală de irigaţii. Cred că toate aceste lucruri nu se fac pentru că acest guvern, de aşa-zişi tehnocraţi, nu doreşte să greşească cu nimic, nu îşi doresc niciun fel de discuţie negativă în jurul miniştrilor, în jurul cabinetului în general, ca atare nu face absolut nimic. Eu vă spun că am încredere în premierul Cioloş şi sper ca în perioada următoare să mişte lucrurile într-o anumită direcţie, pentru că este o responsabilitate pe care trebuie să şi-o asume. Nu văd absolut nimic decât o retorică, mai zice cineva ceva din Parlament sau partidele politice, se răspunde şi atât. Dar activitate nu există. Este un lucru care ar trebui să ne îngrijoreze pe toţi”, a mai spus Daniel Constantin.

Copreşedintele ALDE Daniel Constantin a fost prezent, joi, la Târgovişte, unde s-a întâlnit cu membri şi simpatizanţi ai partidului. El a avut o întâlnire, la Titu, cu producătorii agricoli din judeţul Dâmboviţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel