Gușă ia apărarea lui SRS: Ponta e isteric și se comportă teleghidat

Cozmin Gușă a comentat declarațiile lui Victor Ponta legate de faptul că senatorul liberal Sorin Roșca Stănescu ar fi cea mai mare a criză a USL-ului de la formare. Gușă a vorbit și despre disponibilitatea premierului de a rupe alianța pe fondul acestui scandal. 

"Am o ușoară nostalgie. În anul 2005, ca deputat ostracizat în Parlamentul României de atunci, începeam să mă lupt cu Traian Băsescu. Eram un Sorin Roșca Stănescu mult mai tânăr, care punea o mulțime de probleme, cum ar fi cele legate de parteneriate strategice, care și astăzi ar trebui discutate cu mare seriozitate. Eu îi apreciez curajul lui Sorin Roșca Stănescu, care, deși este sexagenar, nu se lasă. Asta este o pildă, dar sunt convins că, din păcate, colegii lui liberali îl vor urma în această critică complexă pe care a început-o la adresa personalității lui Victor Ponta, pe care, fără să mă laud, cred că îl cunosc cel mai bine din arealul personalităților politice din România", a lăudat Cozmin Gușă declarațiile și acțiunile din ultimele zile ale lui Sorin Roșca Stănescu.

"Românii se uită la acest scandal ca la Suleyman Magnificul"

"Avem un prim-ministru isteric și ușor imberb, care se comportă teleghidat, care nu ține cont de interesul național. De data asta, nu mai este vorba de șantaj. Dacă în cazul Codruței Kovesi puteam vorbi de un potențial șantaj, acum este vorba de o putere foarte mare, gonflată din interior. Această iresponsabilitate pe care o manifestă într-un context foarte complicat pe mine mă miră profund și n-o pot pune decât pe seama unei totale nepregătiri pentru politica la nivel înalt. Avem și niște servicii secrete care-l tolerează pe Victor Ponta din dorința de a-l manipula. Românii se uită ca la tot acest scandal ca la Suleyman Magnificul, nu prea înțeleg ce ar urma după o eventuală rupere a USL-ului", a spus Cozmin Gușă la Realitatea TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel