Scandalul gunoaielor. Armand, replică ironică pentru Nicușor Dan. Plătește el sau nu mai complică inutil lucrurile

Tensiunea creşte între primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, şi Clotilde Armand, primarul Sectorului 1. După ce Nicuşor Dan i-a cerut lui Armand să îşi asume plata facturilor de salubrizare pentru ca gunoaiele din Sectorul 1 să fie strânse, aceasta vine cu o replică acidă.

"Am ascultat declarațiile Primarului General privind situația gunoaielor din Sectorului 1.

Acum, nu știu dacă actualul primar cunoaște la fel de bine contractul firmei de salubrizare cu Primăria Sectorului 1… însă apreciez că ne-a oferit o soluție: să plătim facturile emise nelegal de această companie.

Așadar, putem trece peste decizia Curții de Conturi care a decis că tarifele pentru serviciul de salubrizare au crescut ilegal, putem trece peste faptul că nu avem buget votat și alocat și nu putem face rectificarea bugetară din cauza deficitului de 1 miliard de lei, putem trece peste dosarul deschis la DNA privind creșterea nelegală a tarifelor.

Dar putem trece și peste faptul că am început să verificăm facturile emise de firma de salubrizare și am găsit analizând aparatele GPS ale mașinilor că serviciile facturate nu au fost prestate?!

Dacă putem face toate acestea atunci îl rog public pe domnul Primar General al Bucureștiului să ne trimită o dispoziție semnată/parafată de dumnealui prin care își asumă achitarea facturilor. Toți experții și tot aparatul Primăriei Sectorului 1 o să fie încântați. Vă promit că vom face tot posibilul și ne vom conforma. Până atunci îl rog să nu mai complice inutil lucrurile.", a scris Clotilde Armand pe Facebook. 

VEZI ŞI Mormane de gunoi în Sectorul 1. Nicuşor Dan o CRITICĂ pe Clotilde Armand: Să se ACHITE!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel