Grupare de proxeneți din Sectorul 4, destructurată

Polițiștii au destructurat o grupare de proxeneți în urma a șase percheziții în Sectorul 4 al Capitalei. 

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au destructurat, vineri, un grup specializat în săvârşirea infracţiunii de proxenetism, care îşi desfăşura activitatea în Sectorul 4 din Capitală, patru persoane fiind arestate preventiv, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Oamenii legii au pus în aplicare, vineri, şase mandate de percheziţie domiciliară şi 16 mandate de aducere, într-un dosar penal ce viza persoane suspectate de săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

Apartamente la hotel închiriate pentru prostituție

IGPR precizează că cei în cauză au determinat, înlesnit şi obţinut diferite sume de bani de pe urma practicării prostituţiei de către mai multe femei. Aceştia au închiriat şi pus la dispoziţie mai multe apartamente situate într-un hotel din Bucureşti, în vederea întreţinerii de raporturi sexuale contra cost.

Poliţiştii au depistat şi dus la audieri mai multe persoane, au fost ridicate mai multe telefoane mobile, precum şi diferite sume de bani, însumând peste 11.000 lei şi 4.000 euro, suspectate a fi rezultate din activitatea infracţională.

Conform sursei citate, în urma prezentării instanţei a persoanelor în cauză şi a probatoriului, a fost dispusă măsura arestării preventive faţă de patru dintre acestea şi măsura controlului judiciar faţă de un alt membru al grupului. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a persoanelor în cauză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel