Grindeanu, ANCOM. Ponta: A câştigat Tudose

Victor Ponta a spus, joi, într-o conferinţă de presă organizată la Târgu-Jiu, că în opinia sa premierul Mihai Tudose este cel care l-a propus pe Sorin Grindeanu la şefia Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).

"Eu cred că Tudose l-a propus pe Grindeanu şi cred că Dragnea este mult prea slab să se poată opune. Aseară, a încercat să-l umilească din nou pe Grindeanu, dar de fapt el nu se poate opune, este o umilinţă pentru Dragnea, şi Tudose şi-a impus punctul de vedere şi-l felicit pe Tudose pentru asta. A fost un mic skanderbeg politic şi a câştigat Tudose prin numirea lui Grindeanu şi e un semn bun. Mai departe, dacă vrea să conducă Guvernul, trebuie să facă mult mai mult decât atât", a precizat Ponta.

Prezent la Târgu-Jiu alături de fostul premier Victor Ponta, deputatul Daniel Constantin a afirmat că nu îl va vota pe Sorin Grindeanu pentru funcţia de preşedinte al ANCOM. "Eu m-am alăturat demersului de a-l menţine pe Sorin Grindeanu dintr-o convingere, eu chiar am crezut, spre deosebire de Sorin Grindeanu, că sub Dragnea şi Tăriceanu nu ne va fi bine. Şi de asta m-am alăturat, să ne luptăm cu Dragnea şi Tăriceanu. Din motivul ăsta nici nu-l votez pe Sorin Grindeanu la ANCOM, pentru că nu ştiu când am avut dreptate, atunci când am crezut în el sau acum, când s-a întors pentru o funcţie", a spus Constantin.  

[citeste si]

Amintim că în ceea ce priveşte funcția de președinte al ANCOM oferită lui Sorin Grindeanu, Liviu Dragnea declarase: ”Eu nu sunt un om care urăște sau care poate să țină supărare, eu am oameni cu care m-am certat de-a lungul vieții și peste o săptămână uitam că ne-am certat. Sorin Grindeanu e același om ca-n 2015, când l-am susținut să intre în guvern, când l-am susținut să fie președintele organizației PSD Timiș, să fie președintele CJ, când l-am susținut să fie prim-ministru. A avut acea perioadă, dar asta nu înseamnă că nu poate să fie folosit, are o experiență acumulată. Am avut o discuție cu Mihai Tudose, când ne întorceam de la Vrancea, el mi-a zis că ar fi bine să vorbim despre recuperarea lui Grindeanu. Am avut mai multe întâlniri cu Sorin Grindeanu, căruia i-am zis că suntem deschiși să găsim ceva unde să poată să presteze, fiind un om cu o pregătire bună. L-am întrebat de ce ar fi interesat și mi-a zis ANCOM. A avut o discuție cu Mihai”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel