Grav accident rutier. Două mașini și o autoutilitară, implicate. SMURD, intervenție de urgență

Accident
Accident

Un grav accident între două autoturisme şi o autoutilitară în urma căruia două persoane au fost rănite a avut loc duminică seară, la intrare în comuna Găneasa, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi Olt.

Până la deblocarea traficului pe DN65, circulaţia rutieră a fost deviată pe ruta DJ 677 - DN 64, Slătioara - Salcia - Găneasa.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Olt, şoferul unuia dintre autoturismele implicate în accident avea o alcolemie de 0,81mg/l la testarea cu alcooltestul.

În accident au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară (microbuz) ce tracta o platformă, iar în cele trei vehicule se aflau nouă persoane.

Una dintre persoanele rănite, o femeie aflată într-un autoturism în momentul impactului, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

La intervenţie a participat şi un echipaj SMURD care a acordat îngrijiri medicale la faţa locului pentru patru persoane.

Vezi și: Accident pe DN6. Trafic îngreunat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel