Grapini a răbufnit în PE, la prezentarea programului Președinției Române

Bianca Ştefan / 15 ian 2019 / 17:51 Salveaza PDF Comentarii
Maria Grapini
Descriere foto: Maria Grapini

Europarlamentarul Maria Grapini a răbufnit în Parlamentul European, în cadrul ședinței în care se prezintă programul de activitate al Președinției Române.

''Domnule prim-ministru, domnule comisar, domnule președinte, stimați membri ai Guvernului, dragi colegi, vreau să vă mulțumesc celor care ați acordat încredere președinției României. Vă asigur că și eu am făcut parte dintr-un Guvern, cunosc foarte bine membri Guvernului și sunt convinsă că vor duce președinția înainte. Nu o să vorbesc despre program, pentru că, pentru prima dată, a fost un Comitet foarte larg și noi, eurodeputații, am lucrat la acest program. Avem oameni foarte bine pregătiți și la reprezentanță și în Guvern.

Altceva vreau să spun: este regretabil că acești colegi ai noștri, care au venit cu informații false în Parlament, operează cu informații false când noi, Parlamentul European, ne străduim să eliminăm știrile false. Suntem în pragul campaniei electorale, dar asta nu înseamnă că trebuie să atacăm un stat membru care preia președinția. Trebuie să vorbim la subiect, trebuie să vorbim despre președinție, despre program. Mi-ar fi plăcut să întrebați mai multe lucruri: cum se poate face, ce se poate face, să propuneți priorități, nu să începem să vorbim despre lucruri pe care nu le știm și vă asigur că nu le știți. Eu doresc succes și vă asigur că chiar astăzi s-a votat în Plen un dosar unde sunt raportor și vom începe negocierile instituționale. Vă asigur că la final veți vedea ce președinție bună are România.'', a afirmat Maria Grapini, în contextul ședinței în care este prezentat programul de activitate al Președinției Române.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24