Google începe procedura de închidere a reţelei Google+

Google începe în câteva zile procedura de închidere a reţelei Google+.

Google va începe săptămâna viitoare procedura de închidere a reţelei de socializare Google+, compania pregătindu-se de suspendarea definitivă a acesteia, programată pentru luna aprilie, relatează joi Press Association. Înainte de închiderea definitivă a reţelei sale de socializare, programată pentru data de 2 aprilie, gigantul tehnologic nu va mai accepta crearea conturilor noi pe Google+ începând de la 4 februarie. Google+ a fost lansat în iunie 2011

Utilizatorii reţelei de socializare au fost sfătuiţi să descarce şi să salveze conţinutul personal încărcat pe Google+ înainte de data de închidere a serviciului. La 2 aprilie contul dumneavoastră Google+ şi orice pagină Google+ pe care aţi creat-o vor fi închise şi vom începe ştergerea conţinutului din conturile consumatorilor Google+, a informat Google. Procesul de ştergere a conţinutului conturilor consumatorilor Google+, paginilor Google+ şi a arhivelor albumelor va dura câteva luni, iar în această perioadă conţinutul ar putea rămâne activ, se precizează în anunţul companiei.

Citește și: 'Dreptul la uitare' nu poate fi impus motoarelor de căutare

Google a anunţat închiderea Google+ în luna octombrie, după ce o breşă descoperită anterior a expus informaţiile personale a unui număr până la 500.000 de persoane. Data stabilită iniţial pentru închiderea reţelei era august 2019, însă compania a decis modificarea acesteia pentru luna aprilie în urma apariţiei altei defecţiuni de software înregistrată pe această platformă. Deşi Google a decis să închidă versiunea generală a reţelei de socializare, aceasta va funcţiona în continuare pentru utilizatorii din cadrul companiilor care folosesc Google+ pentru G Suite, precizează Press Association.

Citește și: Grațiela Gavrilescu, anunț despre taxa auto pe poluare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel