Ghiță, reacție după ce Nicușor Dan l-a dat în judecată

Nicușor Dan a depus joi, la Tribunalul București, plângeri împotriva lui Victor Ponta și Sebastian Ghiță, cărora le solicită câte 500.000 de lei daune morale, "pentru repetatele calomnii" pe care cei doi le-ar fi adus USR și lui personal.

"În urma repetatelor calomnii la care am fost supuși, depunem azi, la Tribunalul București, o acțiune împotriva lui Ponta Viorel Victor și o acțiune împotriva lui Ghiță Sebastian Aurelian pentru repetatele calomnii pe care le-au adus Uniunii Salvați România și mie personal și le cerem suma de 500.000 de lei, ca daune morale, pentru prejudiciul de imagine pe care l-am suferit", a declarat Nicușor Dan, la sediul instanței.

Potrivit acestuia, cei doi ar fi spus că USR și liderul partidului ar fi "oamenii lui Soros".

"Este vorba de această campanie infamă cum că suntem oamenii lui Soros. Este o campanie care ne aduce aminte și de anii '50. (...) Vor urma și alții, pentru că, deși la început am luat în râs această chestiune, pare că ea ne afectează imaginea și e normal, suntem într-o societate democratică, cine greșește trebuie să plătească", a spus Nicușor Dan.

Sebastian Ghiță a reacționat după ce președintele USR l-a dat în judecată.

"Mă miră că după ce luni de zile s-au mândrit că au primit bani de la Soros, acum mă dă în judecată. Au început să ne dea pe noi în judecată pentru că am spus adevărul. E o acțiune perfidă, perversă. PRU crește și USR-ului nu-i convine. O să vedem că votul românilor o să ne dea dreptate", a spus deputatul PRU la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel