EXCLUSIV  Ghiță, despre scandalul creșterii salariilor. ”E o crimă împotriva românilor”

Sebastian Ghiță a făcut pentru DCNews declarații privind disputa politică privind majorarea salariilor. Deputatul PRU cataloghează acțiunea de blocare a legii ca fiind o ”crimă” împotriva românilor.

”Am spus-o, PRU susține aceste majorări de salarii și de pensii. România are 5% creștere economică. Dacă s-ar fi adus și bani europeni, noi am fi dus-o mult mai bine anul acesta (...) Este vorba de a da românilor niște salarii cât de cât decente. Partidul România Unită dorește să ridice salariul minim la 2.000 de ron, și tot este puțin”.

Sebastian Ghiță consideră că măsura majorării salariilor este sustenabilă și că PNL o blochează deoarece la mijloc este un ”interes străin”. El a catalogat blocajul PNL ca fiind o ”crimă” și o ”nenorocire”.

”Este interes străin. Să ne înțelegem. Atunci când România a fost luată în custodie de ONG-iști, de ambasadorii multinaționalelor și de alții, tema lor a fost să nu se mărească salariile românilor. Să lucreze la multinaționale pentru 1.200 de ron. Și așa au făcut scandal că am ridicat salariul minim. Uite că nu s-a prăbușit România și lumea, din contră. Ne merge mai bine.

Să ții 2.7 milioane de români cu salariul minim, este o crimă, o nenoricire. Oamenii nu mănâncă cum trebuie, nu își hrănesc copiii cum trebuie, nu își trimit copiii în vacanțe, nu le cumpără haine, nu le cumpără cărți. Noi (nr. românii) nu am fost niciodată, nici văzuți, nici tratați așa. Și nici nu vom fi. Părinții noștri au muncit în țara asta și au creat valoare”, a declarat Sebastian Ghiță pentru DCNews

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel