Gheorghe Nichita: Nu am puterea absolută în Iași

Gheorghe Nichita
Gheorghe Nichita

Înainte cu puțin timp de a izbucni scandalul cu Adina Samson, Gheorghe Nichita dădea un interviu în care spunea că niciodată nu s-a comportat ca și când a avut sau are puterea absolută în Iași.

"Nu am în Iași puterea absolută și nu m-am comportat niciodată ca și când aș avea puterea absolută. Atunci când îți dai seama că ești foarte important... ți se poate urca la cap acest lucru și crezi că poți face orice. Niciodată nu am avut astfel de momente. Am văzut mulți oameni care s-au schimbat când au ajuns la putere. Eu când am putut, i-am tras de mânecă. Trebuie să nu uiți că nu ești veșnic. La un moment dat te întorci între oamenii simpli. Nimeni nu pleacă nicăieri cu această putere", spunea Gheorghe Nichita.

"Eu în viață – atunci când am început să urc în anumite funcții – m-am întrebat cât voi reuși să rezist pe val. Mi-am dat și o explicație. Mi-am spus că voi reuși să fiu pe val atâta timp cât voi fi bun și voi putea să fac față la ce înseamnă responsabilățile. Mi-am dorit să fiu un om important. Mereu mi-am dorit GLORIE. Când eram mic spuneam că nu vreau să trăiesc mult, dar cât trăiesc... să trăiesc în glorie. Când eram mic intram în contact cu borfași, cu oameni certați cu legea. Era un cartier. Puteam să intru oricând într-o zonă de acest fel. Eram liber. Puteam să merg cu ei, dar eu am ales să merg cu cei care mergeau la școală", mai spunea primarul Iașului.

"Nu, nu am călcat pe cadavre", sublinia Gheorghe Nichia la Radio Hit.

VEZI ȘI: Nichita, cu lacrimi în ochi, despre traumele sale: Este CUTREMURĂTOR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel