Gheorghe Nichita-Adina Samson. Cine este amanta pentru care primarul Iașului a pierdut totul

Adina Samson, acum cunoscută drept "amanta" sau "blonda" lui Gheorghe Nichita, primarul Iașului care a urmărit-o cu poliția de frică să nu-l înșele, lucrează în Primăria Iași de aproape opt ani. 

Ascensiunea profesională a amantei primarului din Iași

Adina Samson are 33 de ani. A absolvit Facultatea de Administraţie Publică la Universitatea "Al.I.Cuza" în 2005. A continuat studiile cu în master în aceeași specializare în perioada 2008-2010, scrie ziaruldeiasi.ro

Tânăra a ajuns la Primăria Iași de la Centrul de Informare pentru Cetățeni. A lucrat în mai multe birouri de-a lungul timpului, inclusiv la cel de Relații Internaționale, în perioada martie 2013-iunie 2014. Adina Samson a devenit ulterior inspector de specialitate la Primărie, ceea ce i-a permis să-și mute biroul lângă cel al primarului Gheorghe Nichita, potrivit sursei citate.  Ambele spații au fost percheziționate de DNA. 

Cum au apărut primele zvonuri despre o relație Samson-Nichita

Adina Samson a fost promovată în funcţia de şefă la Serviciul Managementul Calităţii şi Control Intern Managerial în luna iunie 2014. Noua funcție a adus-o mai aproape de primar, căruia trebuia să-i raportez stadiul implementării, funcţionării şi eficienţa sistemului de management al calităţii şi a sistemului de control intern şi managerial al Primăriei şi al unităţilor subordonate. Totodată, Adina Samson a devenit responsabilă şi cu menţinerea comunicării între Primărie şi entităţile din subordine.

Zvonurile nu au ocolit municipalitate, după ce Adina Samson a fost avansată. Erau informații că relația dintre Adina Samson și Gheorghe Nichita depășea barierele profesionale.  Sursa citată mai scrie că Adina Samson nu deţine proprietăţi. Ultima declarație de avere, publicată în 2014, când era inspector de specialitate, arată că tânăra avea un venit lunar de 3.396 lei. În 2014 şi-a achiziţionat un autoturism Skoda şi a declarat bijuterii în valoare de 7.500 euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel