Gheorghe Hagi, dat în judecată de TVR

hagi
hagi

Fostul internaţional român s-ar confrunta cu o serioasă lipsă de lichidităţi, după ce şi-a investit toată averea în Academia de Fotbal.

Societatea Română de Televiziune a dat în judecată SC Hagi Sport SRL,  firmă deţinută de Gheorghe Hagi, pentru recuperarea sumei de 32.018 de lei potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro.

Dosarul a fost înscris la Tribunalul Bucureşti

Un prim termen de judecată nu a fost încă stabilit. Procesul pare să le dea dreptate celor care susţin că "regele" are ceva probleme cu banii. Toamna trecută, presa relata faptul că internaţionalul intenţiona să vândă o parte din proprietăţi pentru a face rost de lichidităţi. S-a vehiculat şi o eventuală tranzacţie care să implice hotelul Iaki din Mamaia, lucru infirmat însă de Hagi.

Citește și: Iohannis l-a sunat pe Hagi de ziua lui. "M-a căutat și președintele țării"



În plus, "regele" ar avea datorii enorme la bănci. Potrivit informaţiilor vehiculate în presă, în  noiembrie 2008, Hagi a contractat în numele firmei sale, Hagi Sport SRL un credit de 4 milioane de euro, scadent în septembrie 2020. Peste un an şi jumătate, în mai 2010, în plină criză, Hagi a mai făcut un împrumut: un credit de investiţii de 4.165.000 de euro.

Banii s-au dus în Academia de Fotbal. Fosta glorie a fotbalului românesc nu s-a oprit însă aici. În 2012, prin Hagi Sport SRL, a fost luat şi un credit ipotecar de 735.000 euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel