Gheorghe Dincă, audiere. Avocata Maria Vasii: Această manieră de a-l audia este nelegală

Dincă
Dincă

Avocata Mari Vasii a tras un semnal de alarmă, după declarațiile lui Tonel Pop, în ceea ce priveşte modul în care ar fi realizată audierea lui Gheorghe Dincă. Acesta și-a schimbat declarațiile de mai multe ori, privind moartea Alexandrei Măceşanu.

"Pe mine mă îngrijorează ce a spus domnul Tonel Pop, că li s-a solicitat să prezinte întrebările ca, la următoarea audiere, Dincă să dea răspunsul. Această manieră de a-l audia, dacă aşa se procedează, este nelegală şi ar putea să explice asemenea răspunsuri care sunt construite dinainte, după cum se doreşte a fi manipulată ancheta sau opinia publică. Dacă este aşa, este îngrijorător. Dacă este doar regia din capul lui Dincă, nu mă interesează", a declarat avocata Maria Vasii, la Antena 3.

Gheorghe Dincă le-ar fi explicat anchetatorilor din cazul Caracal contextul în care a ucis-o pe Alexandra Măceşanu. Acesta a explicat că a venit acasă, a surprins-o pe fată dezlegată în camera în care era sechestrată, dar şi că ecranul telefonului din acea încăpere era aprins.

Vezi și: De ce a fost ucisă Alexandra Măceşanu. Gheorghe Dincă, declaraţie în faţa anchetatorilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel