De ce a fost ucisă Alexandra Măceşanu. Gheorghe Dincă, declaraţie în faţa anchetatorilor

Florin Răvdan / 09 sep 2019 / 20:16 Salveaza PDF Comentarii
Gheorghe Dincă
Descriere foto: Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă le-ar fi explicat anchetatorilor din cazul Caracal contextul în care a ucis-o pe Alexandra Măceşanu. Acesta a explicat că a venit acasă, a surprins-o pe fată dezlegată în camera în care era sechestrată, dar şi că ecranul telefonului din acea încăpere era aprins. 

Gheorghe Dincă şi-a schimbat de mai multe ori detaliile din declaraţie privind moartea Alexandrei Măceşanu. Cu toate astea, conform declaraţiei originale, criminalul din Caracal a surprins-o pe Alexandra Măceşanu dezlegată în camera unde o ţinea sechestrată dar a văzut şi telefonul aprins, moment în care s-a enervat şi a lovit-o pe tânără atât de tare încât aceasta a căzut la podea, lovindu-se la cap. 

Atunci când Dincă a întrebat-o cu cine a discutat, aceasta ar fi spus că a vorbit cu mama ei, nu cu Poliţia. Gheorghe Dincă a declarat că nu a verificat telefonul, însă este posibil ca, ulterior, acest lucru să se fi întâmplat. Cu toate astea, detaliile sunt contradictorii, dat fiind că Gheorghe Dincă a fost surprins de camerele de luat vederi din Caracal ieşind în oraş după ce ar fi ucis-o pe Alexandra. Totul în timp ce, conform spuselor sale, ar fi ars trupul fetei în butoiul din curtea sa. 

ADN-ul Alexandrei Măceşanu, prezent în oasele din butoi 

 

Conform unui comunicat DIICOT, analiza medico-legală a relevat faptul că, în proporţie de 99 la sută, oasele din butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă conţineau ADN-ul Alexandrei Măceşanu. 

Acum, familia fetei cere o contraexpertiză internaţională. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27