Gest de neînțeles al unei femei, în timpul unei slujbe. S-a învârtit în jurul lui ÎPS Teodosie. "Suntem uluiți!" (VIDEO)

Un incident neobişnuit a avut loc la Constanța, în această dimineaţă. Părintele Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a oficiat slujba Sfintei Liturghii, în fața Catedralei "Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel". Atunci, o femeie a început să se învârtă necontrolat în jurul prelatului.

"În timpul slujbei, o doamnă a început să se învârtă în jurul Înalt Prea Sfințitului şi noi nu am vrut să reacţionăm, în sensul să intervenim pentru că ne-am dat seama că aveam de-a face cu un om cu o anumită instabilitate emoţională, probabali, şi ne era teamă de cum va reacţiona. Doamna nu este o credincioasă a catedralei, nu am identificat-o printre cei care vin în mod frecvent aici.

Sperăm să nu rămână cu aceste probleme emoţionale. Nu am mai văzut-o după incident. A dispărut de la slujbă. Când ne-am uitat după dânsa, să o întrebăm ce se întâmplă, nu am mai văzut-o", a declarat Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, la Antena 3.

"Ne-a luat prin susprindere. Suntem uluiţi! Sperăm ca această stare de izolare să nu scoaa la iveală şi alte probleme prin societate", a mai spus Eugen Tănăsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel