Pericol la zoo în Germania: Animale sacrificate, grădini care dau faliment

Leu: Foto ilustrativ
Leu: Foto ilustrativ

Grădinile zoologice care ar fi trebuit să primească multe vizite de Sărbătorile Pascale sunt acum la ananghie și cer donații.

Grădinile zoologice care ar fi trebuit să primească multe vizite de Sărbătorile Pascale sunt acum la ananghie și cer donații, în pandemia Covid-19, conform BBC.

Un director de grădină zoo din Germania a recunoscut că animalele ar putea fi deveni hrana altora pentru ca instituția să supraviețuiască.

Listă cu animalele care trebuie sacrificate primele

„Am listat deja animalele pe care trebuie să le tăiem prima dată", a spus Verena Kaspari de la Neumunster Zoo, pentru Die Welt.

Kaspari a spus că uciderea unor animale pentru ca altele să trăiască este ultima măsură, fiind „neplăcută", dar nu ar rezolva problema financiară. Focile și pinguinii au nevoie de cantități mari de pește proaspăt pentru a supraviețui.

„Dacă ajungem acolo, va trebui să le sacrificăm, pentru a nu le lăsa să moară de foame", a spus ea.

Toate grădinile zoo din Germania, în mare pericol

Grădina zoologică din Berlin are pui de panda gemeni, însă fanii îi pot privi doar online. Purtătorul de cuvânt al companiei a spus: „Constant, ne gândim că vizitatorii ar trebui să îi vadă pe viu. Nu vrem ca micuții panda să crească până când apucăm să redeschidem".

Pe lângă cererile directe de donații publice, grădinile zoo din Germania cer împreună ajutor guvernamental de 100 milioane euro, transmite DPA.

Asociația națională a acestor instituții transmite că grădinile zoo, pe lângă multe alte afaceri, nu pot intra în hibernare pentru a reduce costurile. Animalele trebuie hrănite și supravegheate zilnic, în timp ce cuștile tropicale trebuie să fie încălzite peste 20 de grade Celsius.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel