Geamul unei ambulanţe aflate în misiune, spart cel mai probabil de mai mulţi copii

Geamul unei ambulanţe aflate în misiune într-o localitate din judeţul Satu Mare a fost spart, miercuri seara, mai mulţi copii fiind suspectaţi că aruncau cu pietre spre salvare, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Paula Gabor, scrie Agerpres. 

"Am fost sesizaţi aseară (miercuri - n.r.) în jurul orei 20,30, de către o femeie de 42 de ani, din Satu Mare, în calitate de asistent pe ambulanţă despre faptul că în timp ce se afla în localitatea Pelişor pentru acordarea de îngrijiri medicale unui pacient, în momentul in care au pornit spre UPU Satu Mare, persoane necunoscute au spart geamul de la uşa spate stânga a autosanitarei. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru distrugere. Din primele date se pare că în zona autosanitarei se aflau mai mulţi copii care s-ar fi jucat sau aruncau cu pietre", a precizat Paula Gabor.

Potrivit unui comunicat al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Satu Mare, echipajul medical consulta o persoană cu probleme respiratorii când a fost spart geamul.

"Aflându-se la o solicitare în localitatea Peleşul Mic, pentru o pacientă cu probleme respiratorii, în timp ce se consulta pacienta, o persoană aflată în afara ambulanţei a aruncat cu un obiect dur, spărgând astfel parbrizul din spate al ambulanţei. S-a solicitat ajutorul poliţiei prin 112, incidentul la ora actuală aflându-se în cercetare la organele competente", au precizat reprezentanţii SJA Satu Mare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel