Urmărește emisiunea live


Galleria Mall nu a solicitat Primăriei autorizație pentru concertul Carla's Dream

Reprezentanții Galleria Mall nu au solicitat Primăriei Piatra Neamț autorizație pentru concertul "Carla's Dream", a declarat, sâmbătă, pentru Agerpres, primarul interimar Dragoș Chitic.

"Este o societate comercială privată care a decis organizarea unui concert în interior. A fost o soluție cel puțin neinspirată pentru că ei au o parcare destul de mare unde putea fi organizat concertul. Primăria Piatra Neamț nu a primit nicio solicitare pentru eliberarea vreunui act pentru desfășurarea concertului. Am dispus Poliției Locale să efectueze un control, să verifice autorizația de funcționare și ce prevede aceasta, iar în funcție de rezultate vom lua măsurile care se impun. Se poate merge până la închiderea mall-ului", a afirmat Chitic.

Potrivit sublocotenentului Andrei Grancea, purtător de cuvânt al ISU Neamț, și Inspecția ISU a demarat o anchetă pentru a constata dacă s-au încălcat normele PSI.

Citește și: Scandal după concertul formației Carla's Dream la Piatra Neamț

De asemenea, Poliția Piatra Neamț derulează o anchetă în urma reclamației depuse de managerul Carla's Dream cu privire la condițiile improprii în care a avut loc concertul. Membrii formației susțin că ei au fost cei care au oprit concertul după ce au văzut că două persoane au leșinat din cauza căldurii. Oficialii ISU spun însă că ei, alături de organizatori, au oprit concertul.

Pe de altă parte, reprezentanții Galleria Mall Piatra Neamț au precizat că intrarea la concertul Carla's Dream a fost liberă și nu s-au așteptat la un aflux atât de mare de spectatori. Potrivit acestora, spectacolul a fost organizat în interiorul mall-ului, la etaj, cu ocazia deschiderii mai multor magazine.

La concertul Carla's Dream au fost prezenți peste 2.000 de oameni, marea majoritate copii.

Din cauza căldurii insuportabile, nouă persoane au leșinat, iar cinci dintre acestea au fost transportate cu Ambulanța la spital, dar nu au rămas internate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel