GALERIE: Medicii au pozat NUD din cauza lipsei echipamentului de protecție

Sursa: https://www.blankebedenken.org/
Sursa: https://www.blankebedenken.org/

Mai mulți doctori germani au pozat dezbrăcați în încercarea de a atrage atenția asupra lipsei echipamentelor de protecție.

Mai mulți doctori germani au pozat dezbrăcați în încercarea de a atrage atenția asupra lipsei echipamentelor de protecție, conform The Guardian.

Membrii protestului numit „Blanke Bedenken" (remușcări goale, n.r.) au spus că se simt expuși la coronavirus și cererile lor din ultimele câteva luni nu au fost luate în considerare.

Nuditatea este un simbol

Ruben Bernau, un medic generalist din grup, a spus că el și echipa sa nu au suficient echipament pentru a se confrunta cu virusul. „Nuditatea este simbolul vulnerabilității noastre în lipsa protecției", a spus el.

Doctorii au pozat în obiectele muncii, ascunzându-și părțile intime în spatele dosarelor, rolelor de hârtie igienică, echipamentului medical și a rețetelor medicale.

Medicul Christian Rechtenwald a spus că grupul a fost inspirat de acțiunile unui doctor francez, Alain Colombie, care a pozat nud, descriindu-se pe el și pe ceilalți doctori drept „carne de tun" în lupta cu pandemia.

Dorința de a profesa

„Bineînțeles că vreau să continui să tratez pacienții care au nevoie de examinare îndeaproape" pentru care este nevoie de echipament de protecție, a spus al medic, Jana Husemann.

Doctorii germani au cerut mai multe echipamente de protecție încă de la începutul epidemiei în Germania, la finalul lunii ianuarie.

Vizitați AICI site-ul protestului medicilor germani, unde se află și pozele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel