Galaţi: Trei accidente rutiere cu trei răniţi, în care au fost implicate atelaje, în decursul unei săptămâni

Trei accidente rutiere soldate cu trei răniţi şi în care au fost implicate atelaje au avut loc în ultima săptămână în judeţul Galaţi, se arată într-o informare transmisă, joi, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Potrivit sursei citate, echipajul de pe ambulanţa SMURD din cadrul Secţiei de Pompieri Tecuci a fost solicitat, miercuri seara, pentru a se deplasa pe DJ 254, la ieşirea din localitatea Iveşti, în urma unui accident rutier în care un atelaj a fost acroşat de autovehicul. În urma incidentului a rezultat o victimă cu multiple traumatisme, care a fost transportată la Spitalul Municipal Tecuci. Acesta a fost al treilea accident rutier de acest fel în doar o săptămână.

'Astfel, în data de 2 octombrie a avut loc un incident asemănător la ieşire din municipiul Tecuci. Accidentul rutier a avut loc aproape de miezul nopţii, între un autoturism şi o căruţă, în urma căruia a rezultat o victimă conştientă. S-a deplasat de urgenţă echipajul SMURD de la Secţia de Pompieri Tecuci pentru a acorda măsuri de prim ajutor conducătorului auto.

O situaţie asemănătoare a avut loc în după-amiaza zilei de 8 octombrie, când Dispeceratul ISU a fost solicitat să intervină în urma unui accident rutier, în care un atelaj a fost lovit de un autoturism. În urma incidentului, care a avut loc pe raza comunei Măstăcani, conducătorul atelajului a rămas inconştient. S-a deplasat un echipaj SMURD de la Punctul de Lucru Târgu Bujor, care a preluat victima pentru a fi transportată la Spitalul Municipal Tecuci', se mai spune în informarea ISU Galaţi, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel