Galați: Explozie la o fabrică. Bărbat în comă

Un bărbat de aproximativ 50 de ani din Galaţi a ajuns în comă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi în urma unei explozii produse la fabrica de ulei Prutul SA din localitate, a anunţat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, Eugen Chiriţă. 

Potrivit acestuia, explozia nu a fost urmată de incendiu. 

Victima este politraumatizată, în comă, şi a fost transportată de ambulanţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Galaţi. 

"Am fost solicitaţi să intervenim pentru un bărbat de aproximativ 50 de ani, victimă a unei explozii. Pacientul prezenta multiple traumatisme şi era în comă. A fost preluat şi transportat la Spitalul de Urgenţă 'Sf. Apostol Andrei'", a declarat şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi. 

Nu a fost incendiu 

După producerea exploziei, la faţa locului au ajuns echipaje medicale şi două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Pentru că deflagraţia nu a fost urmată de incendiu, autospecialele nu au intervenit. 

Pompierii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul. 

"Din primele verificări, s-a stabilit că bărbatul efectua lucrări de sudură la un bazin. Cel mai probabil, explozia a avut loc din cauza unei acumulări de gaze. S-a deschis o anchetă şi urmează să se stabilească cu exactitate cauza producerii deflagraţiei", a spus Eugen Chiriţă. 

Şi Inspectoratul Teritorial de Muncă a deschis o anchetă în acest caz. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel