Gafă de proporții! Mascații au descins în casa greșită

Mascatii-care-gresesc-adresa-platesc-despagubiri
Mascatii-care-gresesc-adresa-platesc-despagubiri

O familie s-a trezit cu mascații în casă, la ora cinci dimineață. Mascațiii au greșit casa.

O familie care locuieşte temporar în comuna Glogova a tras o sperietură de proporţii când s-au trezit în casă cu mai multe persoane, procurori şi poliţişti, unii dintre ei cu cagule şi arme. Soţii Maria şi Adrian Marcu, dar şi copilul lor, se aflau la casa de vacanţă a unei rude când au fost treziţi la primele ore ale dimineţii de zgomote puternice în cele două uşi ale casei. Oamenii s-au trezit în casă cu „mascaţii", scrie adevarul.ro.

„Pe la ora 5, am auzit nişte pocnituri puternice în uşa din faţă şi în cea din spate. Căutau alte persoane. Le-am spus că aici nu locuiescu persoanele respective", a spus Adrian Marcu.

Maria Marcu a suferit un atac de panică şi un echipaj de la ambulanţă i-a acordat îngrijiri medicale. Femeia a suferit în urmă cu mai mulţi ani un infarct.

„Dormeam la ora respectivă. Am crezut că intră cineva peste noi ca să ne tâlhărească, pentru că nu au strigat «Suntem de la poliţie». Se auzeau bubuituri în uşi. Nu se mai închid bine uşile. Am un stop cardio-respirator şi un infarct făcut acum trei ani. Îmi bate inima şi acum. Mi s-a făcut rău. Am chemat şi salvarea, pentru că am făcut atac de panică. A venit şi poliţia. Copilul tremura sus", a spus femeia.

Femeia susţine că poliţiştii au stat două ore în casa în care locuiesc temporar şi nici măcar nu şi-au cerut scuze pentru tot ceea ce au făcut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel