Gabriela Firea, prima reacție după informațiile cu privire la preluarea Ministerului Muncii

Facebook Gabriela Firea
Facebook Gabriela Firea

Gabriela Firea neagă că vrea să plece de la Ministerul Familiei la Ministerul Muncii și spunne că îl susține pe Marius Budăi, care „nu a greșit cu nimic în comunicarea publică”.

Gabriela Firea postează pe Facebook un citat din Winston Churchill - „Calea cea mai scurtă către distrugere este să te iei la întrecere cu metodele adversarului” -, după care precizează că în ultimele zile se întâmplă tot felul de „lucruri bizare” și este „introdusă în tot felul de urzeli politice și provocări care nu au nicio legătură” cu ea și nici cu nevoile oamenilor.

„Și, pentru că primesc din ce în ce mai multe solicitări de clarificare, iată, pe scurt, opinia mea: în privința informațiilor , care scriu despre o plecare a mea de la Ministerul Familiei, către Ministerul Muncii, resping categoric aceste dezinformări, reiterez că îl susțin pe colegul meu Marius Budăi și consider că nu a greșit cu nimic în comunicarea publică. Dacă el a deranjat pe cineva, înseamnă că nu și-a făcut decât datoria de a ține cu pensionarii români. Cei care vor să ne destabilizeze acum sunt dintre cei care au fost spectatori pasivi atunci când se amaneta viața românilor prin clauzele secrete din PNNR. Și, în loc să salvăm acum, împreună, ce se mai poate salva, recurg la metodele vechi : dezbină și stăpânește. Nu vor reuși! Suntem o echipă unită pentru că ne leagă dorința de a crește calitatea vieții tuturor românilor”, scrie Gabriela Firea.

Aceasta își încheie postarea menționând: „într-un noian de vorbe, declarații, promisiuni, atacuri, dezinformări, bețe în roate și printre garduri, noi ne vedem de muncă și găsim soluții concrete în domeniile pe care le gestionăm. Cum scriam la început: nu preluăm din metodele distrugătoare ale adversarilor. Declarați sau mocniți”.

CITEȘTE ȘI: Marius Budăi ar putea fi înlocuit de la Ministerul Muncii (Surse). Gabriela Firea s-ar pregăti să preia ștafeta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel