EXCLUSIV  Marius Budăi ar putea fi înlocuit de la Ministerul Muncii (Surse). Gabriela Firea s-ar pregăti să preia ștafeta

Sură foto: Guvernul României
Sură foto: Guvernul României

Potrivit surselor DC News, Gabriela Firea s-ar pregăti să preia Ministerul Muncii.

 

Potrivit informațiilor DC News, fostul primar Gabriela Firea ar urma să preia Ministerul Muncii de la Marius Budăi. Potrivit datelor pe care le avem în acest moment există acord politic pentru această mutare.

Subliniem că DC News l-a contactat pe ministrul Marius Budăi pentru un punct de vedere. Până la publicarea prezentului material nu există un punct de vedere din partea actualului ministru al Muncii. În cazul în care va exista o poziție oficială, DC News va updata materialul.

Amintim cititorilor noștri că potrivit informațiilor din spațiul public, PNL ar fi vrut ca Marius Budăi să nu mai fie ministru al Muncii, după ce social-democratul a făcut praf PNRR pe partea cu reforma pensiilor. Marius Budăi a afirmat că se va lupta continuu pentru a fi modificată partea din PNRR cu privire la pensii. El a acordat și un interviu pentru DCNews și DCBusiness în care a vorbit despre asta. 

CITEȘTE ȘI: Surse DCNEWS - PNL-ul e nemulțumit după ce Guvernul a făcut scut în jurul lui Marius Budăi, în timp ce pe Virgil Popescu l-a lăsat descoperit

Fostul edil Gabriela Firea conduce în prezent Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse.

Acest ministeru nou înființat a preluat părţi de patrimoniu, activităţi, personal şi posturi de la Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale şi de la Ministerul Tineretului şi Sportului.

Acesta va avea ca principală atribuţie realizarea politicilor naţionale, corelate cu cele europene şi internaţionale, în domeniul familiei, tineretului, protecţiei drepturilor copilului şi adopţiei, violenţei în familie şi egalităţii de şanse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel