Gabriela Firea și Codrin Ștefănescu (PSD), reacții după lansarea lui Klaus Iohannis la Președinție

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, și-a lansat, sâmbătă, candidatura la alegerile prezidențiale 2014, printr-un miting în Piața Victoria. Reacțiile din PSD nu au întârziat să apară. În vreme ce Codrin Ștefănescu vede lansarea un eșec, Gabriela Firea spune că a fost de tipul: dacă nu poți să-i convingi, zăpăcește-i. 

Un eșec

"Evenimentul organizat astăzi de Blaga pentru lansarea amicului său Klaus Iohannis a reprezentat un eșec care i-a surprins și pe organizatori. Până la urmă, a fost vorba și de o formă de dispreț maxim și o bătaie de joc la adresa bucureștenilor. O mână de susținători, majoritatea plătiți, au blocat tot traficul Capitalei, toate arterele principale, doar pentru a-l face fericit pe Iohannis. Ideea de a organiza un astfel de eveniment în Piața Victoriei arată a protest la adresa guvernului și premierului și nu a lansare de candidat la președinție, ceea ce confirmă încă odată că tandemul Blaga-Iohannis acționează strict după ordinele primite de la Cotroceni" a declarat secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu.

Comparație miting Iohannis, lansare Ponta, făcută de Herjeu

"Dacă nu poți să-i convingi, zăpăcește-i"

"Conștient că prezența sa nu poate aduna un număr semnificativ de susținători, președintele PNL Klaus Iohannis a ales să blocheze traficul într-una dintre cele mai aglomerate zone din București, având astfel garanția că lansarea sa nu va trece neobservată. Sau, altfel spus, a adaptat dictonul "dacă nu poți să-i convingi, zăpăcește-i", înlocuind a doua parte cu „blochează-le orașul"! De altfel, locul ales de candidatul ACL pentru lansare, Piața din fața Palatului Victoria, este sugestiv pentru abordarea campaniei lui Klaus Iohannis, una exclusiv negativă la adresa lui Victor Ponta și a guvernului condus de acesta, după un modelul caracteristic lui Traian Băsescu", a declarat vicepreședintele PSD, Gabriela Firea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel