Comparație miting Iohannis, lansare Ponta, făcută de Herjeu

Jurnalistul Radu Herjeu a comparat lansarea lui Victor Ponta, prezidențiabil al PSD, cu mitingul de lansare a lui Klaus Iohannis, prezidențiabil al ACL. Analiza lui Radu Herjeu a fost apreciată și de consilierul premierulului Victor Ponta, Mirel Palada. 

Radu Herjeu scrie, pe blogul său, că nu a fost încântat de lansarea lui Victor Ponta la Președinție  din cauză că a avut prea mult americănism. Jurnalistul a precizat că a înțeles reacțiile, unele spontane și sincere, altele interesate și subiective, "pentru că unor oameni obiectivi chiar li s-ar fi putut părea sincer că show-ul de pe Arena Națională nu a fost potrivit pentru vremurile pe care le trăim și locul în care ne aflăm, nu doar geografic. Singurul lucru pe care nu-l pricep e cum au reușit toți aceștia să plece în corpore în vacanță, într-o zonă fără acces la televizor și internet. Explicându-se, astfel, de ce nu au nimic de comentat despre lansarea candidaturii lui Iohannis în buricul capitalei". 

Reacții dure din PSD după lansarea candidaturii lui Iohannis

Jurnalistul Radu Herjeu continuă: "Dar cred că m-am prins. Prin Piața Victoriei trec mai puține mașini decât prin Arena Națională, 50.000 de oameni nu ocupă atâta loc precum 70.000, autocarele lor nu merg cu benzină, ci cu aer, ceaușescu și liderii nord coreeni n-au făcut mitinguri în piețele publice, nici Ramses, de altfel, participanții n-au fost plătiți pentru că sunt toți din clasa de mijloc, prin urmare n-au nevoie de bani. Ei n-au venit acolo pentru o pungă de mălai, ci pentru că au trecut toți prin Sibiu și au rămas impresionați de clădirile renovate din centru. Și, oricum, într-o săptămână, țara și-a revenit economic, așa că o astfel de manifestare nu mai este un afront opulent adus sărăciților nației. Și, privindu-i pe cei din jurul lui Iohannis, mi-am mai amintit de ceva: iarna cu-i ca vara! Și, să nu uit, Temișan nu e Beligan. A da, și pentru că ăștia sunt de dreapta și nu niște comuniști plini de ciuma roșie pe ei". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel