Gabriela Firea, despre șansele Elenei Udrea la prezidențiale

Senatorul Gabriela Firea este de părere că Elena Udrea nu are mai multe șanse decât a obținut Partidul Mișcarea Populară la alegerile europarlamentare. Asta împreună cu Cristian Diaconescu, fostul candidat al PMP.

"Cred, ca tânără femeie în politică, că este bine să ne implicăm și să avem o șansă în fața bărbaților, să dovedim că și noi putem să fim și profesioniste, și să răspundem anumitor nevoi pe care le are societatea. Cât privește șansele domniei sale ( Elenei Udrea—n.r.), cred că sunt cele pe care le-a avut PMP la europarlamentare: în jurul cifrei de 6%, asta cu generozitate fiindcă dacă este să privim și cealaltă candidatură desprinsă din PMP, cea a domnului Cristian Diaconescu, ar fi previzibil (...) ca cele 6% procente să se împartă. Vom vedea ce se va întâmpla atât în campanie, cât și în ziua votului. Eu urez succes tuturor candidaților înscriși în cursa prezidențială. Este important ca politicienii să dea dovadă de fair-play, exact cum o fac sportivii", a comentat Firea, miercuri, într-o conferință de presă.

Citește și: Gabriela Firea cere explicații: Cred că Antonescu a aflat ceva despre Iohannis

De asemenea, Gabriela Firea a subliniat că, în opinia sa, faptul că fostul premier democrat-liberal Emil Boc a anunțat că sprijină candidatura Elenei Udrea în alegerile prezidențiale este în măsură să o ajute pe candidata PMP în teritoriu.

"Pot să remarc faptul că o ajută, probabil, în anumite județe, declarația făcută ieri de către domnul Emil Boc și anume că, deși este membru PDL, o susține pe doamna Udrea, candidatul PMP în alegerile prezidențiale. Sunt convinsă că acum, în anumite filiale din PDL și PMP se poartă discuții, negocieri și cu siguranță se va ajunge la un răspuns, dar știți că, deși filialele sunt ca un fel de personaj mai tăcut și pare că ele pot fi influențate de la centru, pot spune că nu este așa. Există oameni foarte bine informați, cu experiență în politică și sunt convinsă că vor lua decizia cea mai bună fiindcă orice partid dorește să-și maximizeze scorul într-o campanie electorală", a conchis Gabriela Vrânceanu Firea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel