Gabriela Firea cere explicații: Cred că Antonescu a aflat ceva despre Iohannis

Gabriela Firea i-a cerut lui Klaus Iohannis să explice de ce nu mai este susținut de Crin Antonescu în cursa pentru prezidențiale.

VEZI ȘI: Andreea Crețulescu, PRIMA reacție după scandalul cu Mihăiță Calimente

"E nevoie de anumite clarificări. Fostul preşedinte PNL, dl Antonescu, într-un interviu televizat, a afirmat că nu-l susţine pe dl Klaus Iohannis şi că nu ştie cum votează. Întrebarea noastră este următoarea pentru dl Antonescu, avem rugămintea să dea câteva explicaţii şi să lămurească informaţiile, iar lui Iohannis chiar îi solicităm imperativ, să se clarifice ce s-a întâmplat în câteva luni de zile, astfel încât dl Antonescu, cel care l-a susţinut atât de puternic pe Iohannis, acum consideră că nu mai este un candidat viabil la prezidentiabiale. Antonescu l-a prezentat că fiind un om onest, profesionist, un primar capabil, care poate să conducă România", a declarat Gabriela Firea.

VEZI ȘI: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în cazul Udrea-Diaconescu la prezidențiale

"Sunt convinsă că sunt nişte elemente care nouă ne scapă, care sunt ascunse românilor. Sunt convinsă că dl Antonescu a aflat ceva despre dl Iohannis şi toţi românii trebuie să afle acest lucru", a mai zis Gabriela Firea, scrie EVZ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel