Gabriela Firea merge în instanță: Voi lupta până la capăt!

Firea
Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea susține că se încalcă legi în ceea ce privește proiectul de buget și că va lua măsuri pentru ca cetățenii să nu fie afectați. 

Într-o apariție televizată, politicianul Gabriela Firea, a susținut că se ”luptă” pentru drepturile cetățenilor și că va căuta să se facă dreptate în ceea ce privește proiectul de buget pe 2019. 

”Prin legea bugetului de stat, nu poți să modifici legi organice, nu poți să modifici Constituția, nu poți să modifici legea Finanțelor Publice locale, nu poți să modifici legea Administrației Publice Locale și nici legea serviciilor publice locale. Prin urmare sunt o serie de legi care sunt încălcate prin acest proiect de buget. Voi trimite toate aceste documente instituțiilor abilitate și sper în al 12-lea ceas că se va face dreptate și o ranchiună politică nu se va răsfrânge asupra cetățenilor. Vreau să asigur toți cetățenii că mă voi lupta până la capăt pentru drepturile lor. Am dreptate și dreptatea este de partea mea,” a declarat Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, la postul de televiziune România TV. 

Gabriela Firea a mai declarat că va căuta măsuri pentru a modifica bugetul. De asemenea, primarul a mai precizat că toate acestea vin în contextul în care România trece printr-o serie de evenimente importante. 

Vezi și: 

Dragnea - Tăriceanu, ședință de ultimă oră, la Palatul Parlamentului

Firea-Dragnea, față-n față. Tensiuni maxime în PSD, după războiul la distanță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel