Gabriel Oprea: UNPR nu a dat niciodată jos un guvern din care a făcut parte

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a declarat că el şi conducerea Uniunii au o datorie pentru sutele de mii de membri de partid şi simpatizanţi să-l susţină în continuare pe Victor Ponta ca premier, arătând că niciodată UNPR nu a dat jos un Guvern din care a făcut parte.

„Susţinere totală pentru Victor Pontaîn actuala formulă politică. Aş vrea să verificaţi, dincolo de anumite legende: niciodată UNPR nu a dat jos un guvern din care a făcut parte. Pe de altă parte, vă informez că în 87% din cele 69 de localităţi cu primari UNPR a câştigat Victor Ponta", a spus Oprea.

El a adăugat că, pe de altă parte, în funcţia de viceprim-ministru şi de ministru de Interne, conducerea ministerului, poliţişti, jandarmi, pompieri au fost la datorie şi şi-au făcut datoria ca votul să exprime exact voinţa românilor.

Citește și: UDMR susține în continuare coaliția de guvernare

„În calitate de preşedinte de partid, eu şi conducerea UNPR avem o datorie pentru sutele de mii de membri de partid, cetăţeni români, simpatizanţii noştri să mergem mai departe să-l susţinem pe Victor Ponta prim-ministru", a spus Oprea, în declaraţiile de presă susţinute alături de Victor Ponta, Daniel Constantin şi Călin Popescu Tăriceanu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel